14 JUNI 2024

TOTALLY TRIBUTE PROGRAMMA

BUITEN DE WATERPOORT GORINCHEM

Doe Maar + Bløf + Anouk + Herman Brood + De Dijk + Earth & Fire

Bestel hier je kaarten voor Totally Tribute.

Totally Tribute Festival programma vrijdag 14 juni 2024

Openingstijden

Vrijdag 14 juni

Entree open 19:00u + Spectaculaire openingsact 19:15u + Eerste band 19:30u + Einde 01:00u

De Dijk Tribute band Zoden aan de Dijk

Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kon.

Daarom een ode aan De Dijk door Zoden Aan De Dijk. Al jaren de enige echte “De Dijk” Tribute Band van de Lage Landen. Of het nu een Festival, feesttent, evenement of muziekcafe is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt een feest met alle grote hits van De Dijk.

Op dit moment staan er ruim 35 bekende en enkele minder bekende nummers van De Dijk op het repertoire. Zoden Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven.

TeBoven is De BLØF coverband en niet zomaar een tribute band

Tributebands zijn er in allerlei soorten en maten. Voornamelijk voor grote, internationale acts, zoals Kiss, U2 en The Beatles. Waarom niet een coverbandje dat zich alleen maar bezig houdt met het beste werk van Nederlands populairste rockband: BLØF?

Dat dachten de vijf bandleden van teBoven ook. Al bijna 15 jaar brengen zij een evenwichtige balans tussen de grootste hits en het beste werk van BLØF ten gehore. Soms net even anders maar vaak ook verrassend dichtbij het origineel.

Een ding is zeker: teBoven behoudt zijn eigen karakter en speelt altijd vol overgave, waardoor een breed publiek wordt aangesproken!

This is WOMAN!
Dé Anouk Tribute van Nederland

De achtkoppige band met liefde en passie voor de muziek van onze enige, echte, eigen ANOUK. Van Nobody’s Wife tot Make it Rain en alle pareltjes daartussenin. Verwacht nét dat beetje extra. De kwaliteit van ‘Anouk is Alive’ en dat allemaal gespeeld door ervaren, hardwerkende muzikanten die in staat zijn om jou mee te nemen naar dat live-gevoel.

Herman Brood is “Alive & Kicking”again!

Een spraakmakende “HERMAN BROOD” Show, zo wordt een optreden van YADA YADA omschreven.

Frontman ‘Stick’, die jarenlang met The (Wild) Romance getourd heeft, (met oa Lademacher , Engelbert en Hollestelle ) weet een ‘nieuwe’ ‘verse’ Brood neer te zetten. Buiten een retestrakke band, wil het publiek toch ook een vleugje “Herman” zien en voelen. Met zijn “straight from the heart” performance weet Stick elke bezoeker het ware Brood gevoel te geven.

YADA YADA is op dit moment DE HERMAN BROOD TRIBUTE BAND in Nederland. Met frontman Stick ( ex Wild Romance) is er geen betere Tribute band die het origineel zo dicht benaderd. Een show waar we terug gaan naar de jaren ’70/‘80 waarin Herman Brood & His Wild Romance op zijn top was.

Up tempo Rock ’n’ Roll met een setlist van ruim 40 Brood songs. Met zanger Stick, die een goede band had met Herman, waant het publiek zich weer in de top jaren van Herman Brood & His Wild Romance. Een avond vol herinneringen met een feest van herkenning.

YADA YADA kent vele successen met grote shows door heel het land, oa een twee keer uitverkochte “Nozem & de Non” (Heemskerk), Headliner “Woodstock aan de Waal” (Tiel), Headliner op “Big Rivers” (Dordrecht) en “Night at the Park” (Den Haag) met als speciale gast Spike van Zoest (Direct, The Deaf) op gitaar.

Prima Bandje laat het DOE MAAR tijdperk herleven!

In Tiel speelde zaterdag een Prima Bandje. Niet in een tentje, zoals Henny Vrienten zong, maar op het podium van het geheel uitverkochte festival Rock & Blues tussen de Dijken.

Het Tielse gezelschap bracht covers van de band Doe Maar. En dat sloeg aan bij het talrijke publiek dat op de zevende editie van het evenement was afgekomen. Bron: Het Kontakt Tiel

Memories of Earth & Fire – Let’s get this party started!

Earth & Fire was een Nederlandse band welke in de jaren 60,70 en 80 zeer succesvol was en talloze bekende hits scoorde. Wie kent ze niet….”Maybe tomorrow.maybe tonight” ,”Seasons”,’Invitation” en hun grootste en bekendste succes “ Weekend” ?

Dankzij zangeres Jerney Kaagman en de onvolprezen tweelingbroers Chris en Gerard Koerts, als hofleveranciers voor deze successen, werd Earth & Fire een van de meest succesvolle Nederlandse bands.

Een band met zo’n grote staat van dienst verdient het om op een muzikaal voetstuk te worden gezet .

Hoogste tijd om deze pareltjes van de Lage Landen te laten herleven en een eerbetoon te brengen aan alles wat deze band heeft voortgebracht…….

Memories of Earth & Fire is de enige tribute band in Nederland. De band heeft zich volledig toegelegd op het spelen van alle grote hits . Daarnaast komen ook de minder bekende album nummers ruimschoots aan bod. Door deze grote diversiteit garanderen zij dat het voor het publiek een feest van herkenning wordt en niet in de laatste plaats voor de muzikanten een fantastische uitdaging.

Met veel toewijding en enthousiasme trachten zij het authentieke geluid te reproduceren wat deze band zo succesvol maakte .

Van het begin tot het einde zorgt de band voor een onvergetelijke “trip back to memory-lane”’ welke een lust voor oog en oor is !

Vandaar MEMORIES OF EARTH & FIRE  :

Organisatie van het Totally Tribute Festival 2024: